Aparatul dentar safir – Iti doresti un zambet perfect, dar nu vrei sa se observe ca porti un aparat dentar ?

In clinica noastra gasesti solutia : aparatul dentar total fizionomic safir !

Ce este un aparat dentar de safir?

Este un tip aparat ortodontic care prin repozitionarea corecta a dintilor te ajuta sa obtii o muscatura corecta si implicit dintii sunt perfect aliniati. Aparatul dentar de safir se incadreaza in categoria aparatelor dentare fizionomice, fiind cel mai estetic aparat ortodontic. El se aplica pe fata vestibulara (externa) a dintilor.

Aparatul dentar aplica persiuni si tensiuni continue asupra dintilor pe o perioada limitata de timp, care induc miscarea acestora.

Aparatul dentar de safir este fabricat din ceramica mono-cristalina pura si este transparent, avand o duritate apropiata cu diamantul. Este optiunea ideala pentru cei care vor sa ascunda faptul ca poarta un aparat dentar. Este foarte important de stiut ca aparatul ortodontic de safir nu isi va schimba culoarea pe perioada tratamentului si nu creeaza alergii.

Medicul ortodont recomanda aparatul dentar de safir pentru corectarea anomaliilor dentare, a muscaturii, pentru imbunatatirea profilului facial si repozitionarea corecta a dintilor.

Nu se recomanda acest tip de aparat persoanelor cu un nivel nesatisfacator de igiena sau in cazul existentei cariilor dentare.

Pe langa avantajul estetic al acestui aparat, mentionam ca prin purtarea unui astfel de aparat dictia si pronuntia nu sunt modificate si nu produce traume interne sau pete pe suprafata dintilor.

Durata medie de purtarea a unui aparat dentar din safir este 18-24 luni, in functie de fiecare caz in parte.

Zambetul sanatos nu are varsta!

Alege aparatul dentar din safir si zambeste cu incredere in timp ce dintii tai se indreapta!

Programeaza chiar acum o consultatie la medicul ortodont si ai facut primul pas catre zambetul visurilor tale !

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *