Cum se desfasoara o vizita la dentist in timpul pandemiei COVID – 19 ?

🦷⚠️Cum se desfasoara o vizita la dentist in timpul pandemiei COVID – 19 ?🦷⚠️

🔄❗Ca sa stii cum va decurge un tratament stomatologic (indiferent de specialitate) si care sunt masurile de siguranta luate suplimentar( conform recomandarilor Colegiului Medicilor Stomatologi Romania ) in cadrul clinicii noastre iti descriem detaliat tot protocolul pe care il vei parcurge:

•📅📲 Te rugam sa nu vii la cabinet neprogramat telefonic in prealabil, cand vei raspunde si unui chestionar si se va stabili gradul urgentei, iar daca ea se incadreaza in dipozitiile CMDR, te asteptam la programare.

•📍⏰ Sa nu intarzii, iar daca ajungi mai devreme te rugam sa astepti afara respectand distanta de 1,5-2m. Intarzierea mai mult de 10 min va atrage dupa sine anularea programarii si vei achita o taxa de neprezentare.

•📍🌡 Te rugam sa nu atingi nimic, iti vei dezinfecta incaltamintea pe covorul dezinfectant din afara clinicii si ti se va inregistra temperatura corporala.

•📍😷 Cum intri in incinta clinicii vei fi rugat sa iti pui masca , iar daca nu ai una iti vom furniza noi. Vei raspunde unui chestionar si vei semna declaratia. In cazul suspiciunii de Coronavirus se vor contacta organele competente. Insotitorii copiilor sau varstnicilor vor respecta de asemenea acelasi protocol.

•📍📵 Vino cu cat mai putine obiecte personale ( geaca,geanta,telefon etc) pentru ca le vei lasa intr-un sac de protectie.

•📍🥼🧴 Iti vei pune protectiile pentru incaltari, iti vei dezinfecta mainile.Te vei echipa cu boneta si halatul de unica folosinta si vei merge spre grupul sanitar, unde iti vei igieniza riguros mainile cu apa si sapun din abundenta pentru minim 20 sec. Te rugam sa nu folosesti toaleta!

•📍📝 Vei completa chestionarul de sanatate generala si acordul informat si iti vei dezinfecta din nou mainile.

•📍💺 Fara sa atingi nimic vei fi invitat in cabinet. Te vei aseza pe scaun si vei scoate masca.

•📍 La inceputul si sfarsitul tratamentului vei clati gura conform instructiunilor.

•📍😷 La finalul sedintei iti vei pune masca, vei scoate halatul si boneta pe care le vei arunca la cosul de deseuri biologice.

•📍💳 Vei fi condus la receptie unde vei achita costurile.

•📍⚠️ Totodata va informam ca pe perioada pandemiei COVID -19 atat personalul medical cat si pacientii sunt obligati sa poarte echipament special de protectie impotriva COVID – 19. De asemenea, intre programari este necesar un timp mai mare pentru dezinfectia cabinetului. Din aceste considerente suntem nevoiti sa adaugam un cost aditional de 250 RON la costul initial al tratamentului. Acest cost este generat de necesitatea achizitionarii de echipamente de protectie suplimentare atat pentru medic cat si pentru pacient, conform masurilor de protectie impuse in timpul pandemiei COVID-19. Costul aditional de 250 RON se va achita inainte de tratament pentru fiecare vizita in clinica noastra. Mentionam ca vom reevalua saptamanal aceste costuri si le vom modifica in functie de costurile distribuitorilor.

📍❗ Onestitatea si transparenta sunt criterii care pe langa profesionalism, incredere si siguranta definesc relatiile noastre cu pacientii. In consecinta, nu vom practica costuri ascunse sau cresteri de preturi in cadrul tratamentelor. Costurile suplimentare sunt generate exclusiv de masurile de siguranta suplimentare si obligatorii pentru a depasi cu bine criza generata de pandemia COVID-19.

•📍❗ Mediul de lucru in clinicile stomatologice a avut intotdeauna standarde exigente de asepsie si antisepsie, de aceea am readaptat procedurile si circuitele in clinica noastra pentru a oferi maximul de siguranta pentru a impiedica transmiterea si raspandirea virusului COVID -19.

•📍⚠️ La parasirea clinicii vei indeparta protectia pentru incaltaminte si o vei arunca intr-un cos de deseuri biologice.

•😁🤗 Te asteptam sa zambim impreuna sanatos cum am facut-o si pana acum! 😁🤗

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *