Ce se intampla in timpul vizitei la dentist ?

In primul rand, trebuie sa gasiti un medic dentist cu care sa puteti comunica cu lejeritate si incredere. Si daca l-ati gasit, urmatorul pas pentru ca vizita dumneavoastra sa fie una placuta si relaxanta, trebuie sa fie programarea unui consult de rutina – inaintea de a aparea vreo problema.

La prima vizita la medicul stomatolog respectiv, vi se va intocmi o fisa de consultatie si veti fi nevoit sa completati un chestionar de evaluare a sanatatii generale si un acord informat pentru consultatie . Nu va speriati, acestea se completeaza la prima intrevedere, ulterior nu uitati sa aduceti la cunostinta medicului eventuale modificari.

La majoritatea vizitelor ( excluzand acuzarea unei dureri ) se face un control dentar. Mergand periodic la controalele de rutina ( din 6 in 6 luni ) va veti mentine dantura sanatoasa si veti preveni din timp aparitia unor eventuale afectiuni dureroase.

Dentistul va efectua o examinare completa a dintilor, gingiilor si cavitătii bucale, pentru depistarea eventualelor semne de boala sau a altor probleme. Scopul examinarii este de a va ajuta in mentinerea unei igiene orale corecte pentru prevenirea agravarii unor probleme, identificandu-le si tratandu-le de timpuriu.

In cadrul controalelor de rutina se realizeaza frecvent manoperele de profilaxie , cum ar fi : detartrajul cu ultrasunete , periajul profesional, air-flow si dupa caz fluorizarea dentara !

In functie de varsta, simptome si riscul de boala, dentistul va poate sugera să faceti o radiografie. Radiografia poate releva probleme neidentificate anterior, o eventuala fractură de maxilar, incluzie dentara, abcese, chisturi sau tumori, carii interdentare etc.

Suntem siguri ca in clinica noastra veti intalni medici pregatiti cu care sa puteti comunica cu incredere si relaxare. Fiecare membru al echipei este pregatit si specializat într-o anumita ramura a stomatologiei, pentru a putea oferi, ca echipa, o rezolvare complexa  a problemelor dentare.

Activitatea clinicii noastre include servicii de diagnostic, investigatie si tratament stomatologic si anume : profilaxie, stomatologie pediatrica, endodontie , protetica , estetica, implantologie si chirurgie dento-alveolara, ortodontie si ortopedie dento-faciala, parodontologie.